Onze hoveniers
helpen u graag verder
 

Snel en vakkundig geholpen

Wij beschikken over een landelijk netwerk van hoveniers. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk uw klus uit kan & wil voeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Landelijk aangesloten hoveniers

Bent u op zoek naar een geschikte professional die werkzaam in Leiden?
Wij brengen u graag in contact met de meest geschikte specialist voor uw opdracht.

Boomverzorging

Boomverzorging Leiden

Wanneer u opzoek bent naar een boomverzorger voor tuinonderhoud bent u bij MYGO | Hovenier aan het juiste adres. Van snoei en kapwerk tot klein onderhoud, onze tuinmannen kunnen u al het werk uit handen nemen. Boomverzorging zorgt ervoor dat uw tuin er gedurende het jaar goed uitziet, maar het zorgt er ook voor dat uw bomen en planten gezond blijven en er tijdens een stevige wind niet opeens allerlei takken uit de boom vallen of dat de boom opeens omwaait. Een vitale boom is dus beter bestand tegen een storm, maar ook tegens schimmels en bacteriën. De kans dat uw planten en bomen ziek worden is hiermee een stuk kleiner. Wilt u ook het gehele jaar genieten van een mooie, gezonde tuin? Schakel dan één van onze boomverzorgers in voor al uw boomwerk.

snoeien, kappen en verwijderen

Snoeien, kappen & verwijderen

Heeft u een boom in de tuin staan die het zonlicht blokkeert of u het zicht ontneemt? Dan kunnen wij de boom voor u snoeien zodat u weer van de zon en de boom kunt genieten. Natuurlijk kunnen wij de boom ook helemaal voor u weghalen door hem te kappen en de boomstronk te verwijderen. De wortels kunnen wij uitgraven, waarmee we de boomstronk volledig verwijderen, of uitfrezen. In dit laatste geval verwijderen we de wortels niet maar worden ze vermalen en ze blijven dan achter in de grond. Het kan zijn dat u voor het kappen van de bomen een kapvergunning nodig heeft, dit kunt u bekijken op omgevingsloket.nl. Maak direct een afspraak en wij komen zo snel mogelijk bij u langs!

beplantingsplan, tuinontwerp

Beplantingsplan of Tuinontwerp

Bij ons kunt u terecht voor het ontwerpen van een kleine tuin, een gedegen beplantingsplan of een volledig ontwerp van een grote tuin met een groot terras of zelfs een vijver. Ook kunnen we middels renovatie uw huidige tuin weer opknappen. Om een mooie tuin te creëren waar u het hele jaar van kunt genieten zijn er verschillende zaken waar we rekening mee moeten houden, zoals het type bodem en de kwaliteit van de grond. Deze bevindingen zullen wij tezamen met uw wensen verwerken in een prachtig ontwerp zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Wanneer u akkoord bent met het plan kunnen onze ervaren hoveniers aan de slag om uw droomtuin te realiseren.

tuinaanleg

Tuinaanleg Leiden

Heeft u akkoord gegeven op ons ontwerp of heeft u zelf een goed idee voor uw tuin bedacht? Dan gaan wij voor u aan de slag! Onze hoveniers nemen de aanleg van uw gehele tuin voor hun rekening. Indien nodig hogen wij uw tuin op, we plaatsen de beplanting, leggen terrassen en vijvers aan en plaatsen schuttingen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een onderdeel van uw tuin. Wilt u enkel uw tuin ophogen, een (zwem)vijver aan laten leggen, een omheining laten plaatsen of een coniferenhaag laten planten? Dit kan allemaal! Kwaliteit staat bij ons voorop; wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent. Wacht niet langer en vraag vandaar nog een offerte aan.

tuin bestraten

Tuin bestraten

Wilt u uw tuin laten bestraten, een pad laten aanleggen of een mooi terras aan uw tuin toevoegen? Bij ons kan het allemaal. Wij kunnen u adviseren in de keus van het straatmateriaal en de vormgeving om tot het beste resultaat te komen. De mogelijkheden met sierbestrating zijn namelijk eindeloos. Maar welke kleur of vorm u ook zoekt, bij ons vindt u altijd het juiste product.

schutting plaatsen

Schutting plaatsen

U kunt om diverse redenen een tuinafscheiding willen plaatsen. Bijvoorbeeld omdat u meer privacy wilt of om het geluid van een drukke weg te dempen. Welke vorm u ook zoekt, wij hebben een passend product. Zo kunt u een schutting in diverse materialen als metaal, steen en hout krijgen, maar wij kunnen ook een mooi tuinhek plaatsen om uw oprit te markeren. In Leiden staan onze hoveniers de gehele week voor u klaar bij het creëren van een mooie tuin.

Coniferen planten of verwijderen

Coniferen planten of verwijderen

Wilt u een mooie coniferenhaag planten in uw tuin? Of zijn uw huidige coniferen niet mooi meer en wilt u deze laten snoeien of verwijderen? Wij kunnen beide voor u doen. Onze hoveniers werken veel met coniferen, zowel de aanleg hiervan als het onderhouden en verwijderen. Wanneer u met één van deze situaties te maken krijgt is er dan ook geen beter bedrijf dat u kunt kiezen. Een coniferenhaag wordt vaak gebruikt als natuurlijke afscheiding tussen twee tuinen, maar dit vergt wel onderhoud. Wij kunnen dit voor u uitvoeren. Mocht u er helemaal van af willen, dan kunt u er ook voor kiezen de coniferenhaag door ons te laten verwijderen.

Contactgegevens

  • Bij Allfree aangesloten hoveniers
Hoofdvestiging Allfree B.V.
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen

Onze vakmannen zijn ook werkzaam in Leiden

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Onze hoveniers nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating